— droom make-up —

Bruidsmake-up

Er perfect en stralend uitzien op jou trouwdag dat is waar wij naar streven! De bruidsmake-up moet perfect aansluiten bij jou persoonlijkheid, de jurk, en het belangrijkste het moet de volledige dag goed blijven zitten. De bruidsmake-up is toch de afwerking van een mooie bruid.

Bij BreSaa ben jij aan het juiste adres. Tijdens de afspraak voor de proefmake-up bespreek je  jou wensen met de schoonheidsspecialiste. Bespreek de afspraak voor de buidsmake-up zeker een paar weken voor de officiële dag zodat we altijd nog aanpassingen kunnen toepassen.

Wil je lekker relaxt jou trouwdag laten beginnen kies er dan voor om de schoonheidsspecialiste aan huis te laten komen.

Extra makkelijk voor jou moeder, schoonmoeder, zusjes en schoonzusjes is om deze morgen op hetzelfde adres aanwezig te zijn zodat ook zij stralen en er perfect uitzien op jou trouwdag.

 

Prijzen

Galamake-up
v.a. €35,00

Bruidsmake-up
v.a. €95,00

Pupa

Bij BreSaa werken wij met de Italiaanse top make-up PUPA. Pupa heeft primers die ervoor zorgen dat de make-up de gehele dag perfect blijft zitten. Het assortiment bestaat uit verschillende concealers, foundation, poeder, rouge, oogpotloodjes, oogschaduw, mascara, wenkbrauwpotloodjes, lipstift en lipgloss. Elke twee maanden verschijnt er een exclusieve Look, aangepast aan de trends en kleuren van dat seizoen. BreSaa organiseert twee keer per jaar met de visagiste van PUPA een make-up advies dag. U krijgt in 30 minuten tijd een persoonlijk advies en u wordt meteen mooi opgemaakt. De kosten voor het persoonlijk advies bedraagt €9,95. Als u voor minimaal €25,00 aan make-up aanschaft wordt de €9,95 verrekend.

Workshop Pupa

Vind u het gezellig om met een stel vriendinnen een morgen of  middag langs te komen voor een make-up workshop?Dit is mogelijk op afspraak en bij een minimaal aantal van 6 deelnemers. De visagiste leert u hoe u de perfecte make-up aanbrengt, hoe u uw ogen meer kan laten stralen, hoe u uw minpuntjes kan verdoezelen. De kosten zijn €15,00 per persoon. Workshop duurt ongeveer 3 uur.

Kinderfeestje

Kleine meisjes worden groot en houden ervan om zich mooi op te maken! Wat is er dan leuker om als verjaardagsfeestje bij BreSaa door te brengen en jezelf of je vriendin leert op te maken! De jarige job gaat met een leuke verrassing naar huis. Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. De kosten zijn per persoon €12,50. Kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur.