— Droom je van lange lokken —

Extensions

Bregje is dé specialist in extensions, ze werkt uitsluitend met hoge kwaliteit haren van het merk ‘Hairdreams’. Met een speciale laserbeamer worden de extensions één voor één aan de hoofdharen bevestigt. Zo krijgt u een natuurlijke volle bos haren en zijn de bondingen niet zichtbaar. Voor u besluit welke extensions u graag wilt, nodigt Bregje u uit voor een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt zij met u welke kleur, welke lengte en het aantal extensions dat er bij u ingezet mogen worden. Niet alleen bij stijl haar maar ook in krullend haar is het mogelijk om extensions te laten plaatsen. De prijs wordt bepaald tijdens het intakegesprek en is afhankelijk van uw wensen.

Color-, Diamantextensions

Mocht u het leuk vinden om extra kleur of accesoires in het haar te dragen, dan kan u kiezen uit bijvoorbeeld een color- of diamantextension.
Deze worden op dezelfde manier met de laserbeamer in het haar vast gezet als de gewone extensions.

Feather extensions

De veertjes zijn van het merk ‘Hairworkxx’ en zijn van Amerikaanse topkwaliteit.
Feather extensions kunnen gewassen, geföhned, gekruld en gestijld worden.
De feather extension blijft voor twee maanden zitten en is daarna weer terug te plaatsen.

Flip-in

‘Flip-in hair’ is dé revolutie in hair extensions. Het wordt met een doorzichtige draad om het hoofd heen gedragen tussen uw eigen haar. U kunt de flip-in binnen enkele minuten zelf in het haar plaatsen. De flip-in is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit, u kunt de flip-in stylen zoals u dat met uw eigen haar zou doen. De flip-in verzorgt u door te wassen met een professionele shampoo en conditioner. De flip-in is verkrijgbaar in verschillende lengtes, in stijl en krullend haar. U kunt de flip-in met uw model mee laten knippen.

Prijs Flip-in:
Stijl haar
30 cm: €199,00
40 cm: €259,00
50 cm: €294,00

Krullend haar
v.a. €259,00