Cryolipolyse, Vetbevriezing.

Wat is cryolipolyse? Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, door het vet te bevriezen kristalliseren de vetcellen, waardoor het lichaam de cellen niet meer als lichaamseigen herkend en waarna de gekristaliseerde vetcellen samen met de ontlasting het lichaam verlaten. De vetcellen die gekristaliseerd zijn verdwijnen en kunnen niet meer terug komen waardoor het resultaat optimaal zal zijn.

Wat is het resultaat? Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body Wizard  een vetreductie van 20% en is men gemiddeld na 3 behandelingen tevreden met het resultaat.

Hoe lang duurt de behandeling? De behandeling duurt per zone 50 minuten, men mag maximaal 2 zones achter elkaar laten behandelen. Wil men 3 of meer zones behandelen word er een rust periode van minimaal 1 week geadviseerd, het lichaam heeft tijd nodig om van de behandeling te herstellen. Na 10 tot 12 weken komt men terug en zal de vervolg behandeling plaats vinden.

Welke zone’s zijn te behandelen? Onderbuik, maag, heupen, love handles, billen, buitenkant dijbeen (zadeltassen), binnenkant bovenbeen, rug (BH bandje), knieen en bovenarmen.

Hoe voelt de behandeling? De eerste paar minuten zijn gevoelig en op sommige plaatsen pijnlijk. De behandelkop van de Body Wizard sluit vacuumzuig aan op de huid en start met koeling. Na 5 minuten staat de temperatuur op -4 graden celsius en voelt de behandeling comfortabel aan. Na 10 minuten is de temperatuur gedaald naar -7 graden celsius en is de huid verdoofd en hierdoor gevoelloos.  de temperatuur van -7 zal voor 35 minuten aanhouden, de continuiteit van35 min op -7 graden hebben we nodig om daadwerkelijk de vetcellen te kristaliseren. De laatse 5 minuten van de behandeling start de body Wizard met het loskneden van de vetcellen door speciale luchtdruk.

Is er nazorg? Na de machinale behandeling, kneed en masseerd de specialiste de behandelde zone manueel los en brengt het slimming serum aan op het behandelde gebied. Het slimming serum €50,00 adviseert de specialiste voor thuis gebruik. Het slimming serum zal de afvalstoffen sneller het lichaam doen verlaten en de huid verzorgen en egaler en gladder maken.

Wilt u starten met cryolipolyse? Voorafgaand aan de behandeling komt u langs voor een intake gesprek. De intake kost €25,00 en zal verrekend worden als u de behandeling start. Tijdens de intake bespreekt u uw wensen en kijkt de specialiste naar de mogelijkheden.

Voordelen voor u op een rijtje: geen operatie, geen littekens, geen herstelperiode, geen crash dieet, geen intensive trainingen, mooie contourenvan het lichaam, uw kleding zal mooier vallen en een kleding maat kleiner zijn.

PRIJZEN:

prijzen per behandeling vanaf €175,00