— Behandelingen & Producten in de Kapsalon —

BreSaa-behandeling-knippen

De producten waar Bregje in de kapsalon mee werkt zijn van Schwarzkopf-Professional en Diora. Schwarzkopf-Professional heeft twee verschillende soorten kleurproducten. Zo gebruikt Bregje de nieuwe IGORA ROYAL kleuren. Uw voordelen van de IGORA ROYAL zijn: tot 25% meer levendige kleuren, tot 50% langere kleur houdbaarheid en tot 100% perfecte dekkracht op wit haar. Daarnaast heeft Bregje één kleurproduct voor de zeer gevoelige hoofdhuid en allergie.

U kunt bij Bregje terecht voor dames-, heren en kinderknippen, kleuren, high- en lowlights, permanent, model fohnen, bruid- en galakapsels.

De specialisaties die Bregje aanbiedt, is de speciale krullen kniptechniek Curlsys volgens McLean Systems, het zetten van extensions van het merk ‘Hairdreams’ en de prachtige keratine behandelingen van het merk ‘Diora’.

Prijzen

Knippen

Dames  (incl. wassen en drogen):
v.a. €28,95

Heren
€19,50

Kinderen tot 10 jaar
€17,50

Kleuren
v.a. €37,50

High & lowlights
v.a. €45,00

Wortelsteun
€34,00

Permanent
€39,00

Model fohnen
v.a. €18,50

Bruids kapsel
v.a. €145,00

Gala kapsels
€45,00

OSIS

Bregje heeft OSIS in het assortiment voor de perfecte styling.
De productenlijn bestaat uit diverse wax, mouse, hairlak, glansspray.

BLONDME

Bregje is gespecialiseerd in blond haar. Met de nieuwe lijn van BLONDME houdt u uw blonde haar op zijn mooist. De lijn is opgedeeld in 4 sets: PRIME BLOND, PASTEL BLOND, BLOND MAKE-OVER en BLONDRE. De productenlijn bestaat uit shampoo, treatment, conditioner en spray conditioner.

3D MEN SION

Agadir

Argan olie is één van de meest zeldzame oliën in de wereld. De olie afkomstig van de argan boom in Marokko, wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn helende en verzorgende werking. Argan olie zit vol met vitamine E, caroteen en essentiële vetzuren. Deze werkstoffen hebben een hydraterende en conditionerende werking. Argan olie is geschikt voor de verzorging van droog, beschadigd haar en voor de geirriteerde, gevoelige hoofdhuid.

Borstels

Bregje heeft verschillende haarborstels in de verkoop.
Waaronder borstels voor extensions, borstels speciaal ontwikkeld voor nat en drooghaar.

Prijzen

Varieren tussen
€9,95 en €19,95.

Hair Juwels

Een mooi sieraad in het haar is een must voor elke vrouw, bij BreSaa zijn de modieuze haar accessoires van Hair Juwels by Elle te verkrijgen.

Nieuw in het assortiment zijn de Colourclips. Stijlvolle clips in prachtige kleurencombinaties 

Prijzen

Hair Jewelz: vanaf €14,95

Colourclips: €9,95