Behandelingen & Producten in de Schoonheidssalon

De producten die in het instituut gebruikt worden voor gelaatsverzorging en huidverbetering zijn van de merken ‘Maria Galland’ en ‘HydroPeptide’. De make-up die bij BreSaa wordt verkocht is het Italiaanse topmerk ‘PUPA’.

De schoonheidsspecialisten, pedicures, visagistes en masseuses die bij BreSaa werken hebben ieder een aantal specialisatiediploma’s. Zo kunt u terecht voor acnebehandelingen die door de zorgverzekering worden vergoed. ‘IPL’ definitief ontharen zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van overbeharing, ingegroeide haartjes en ontstekingen in liezen en oksels. Microdermabrasie/Microskinpolish gecombineerd met ‘cold laser’ zorgen ervoor dat uw huid weer optimaal gaat stralen en pigmentvlekken, lijntjes en littekens vervagen. En Fractional Needling, voor vermindering van littekens, acne littekens, acne, rimpels en fijne lijntjes.

Wilt u mooi stralende ogen, perfect gevormde lippen of wenkbrauwen? Bij BreSaa wordt u persoonlijk geadviseerd in de mogelijkheden voor permanente make-up en u wordt door gediplomeerde pigmenteuses behandeld. BreSaa is GGD gekeurd en gecertificeerd. Droomt u van volle en lange wimpers? Kies dan voor de ‘one by one’ wimperextensions. Heeft u van u zelf al mooie lange wimpers dan is de Lash Lift behandeling perfect om de wimperhaartjes voor 6 weken mooi te laten krullen.

BreSaa biedt (medisch) pedicure, manicure en gellak aan in de salon én aan huis. De massages die BreSaa biedt zijn ontspanning-, bindweefsel massage en shiatsu.

bresaa- saartje

Intake gesprek

Voor u de eerste behandeling ervaart bij BreSaa is het fijn om van te voren een intake gesprek in te plannen. Tijdens het intake gesprek maakt u kennis met uw schoonheidsspecialiste en kan u uw wensen kenbaar maken. Uw schoonheidsspecialiste maakt een huidanalyse met de Observ 520, een prachtig apparaat dat u een kijkje in uw eigen huid laat nemen, maakt tevens van de huid foto’s, bespreekt deze en stelt een behandelplan met product advies voor u op. Intake gesprek met huidanalyse kan u inplannen voor €34,95

Aansluitend aan het intake gesprek kan u een kennismakingsbehandeling met de voor u geschikte producten ervaren voor de kennismakingsprijs van €49,95

BreSaa-behandeling-huidannalyse

Maria Galland

Maria Galland is een klassiek Frans merk wat wereldwijd voor 50 jaar meedraait in de beauty branch. Maria Galland onderscheid zichzelf door de diverse Speciaal Behandelingen. Bij deze behandelingen werken  de specialiste voor, naast of achter de klant zodat ze meer overzicht heeft op de huid en meer contact heeft met de klant. Elke Speciaal Behandeling heeft een unieke opbouw aan reingings- en massage- en maskerrituelen.

De unieke maskers waarmee gewerkt worden zijn het bekende mineraal masker wat langzaam aan warm word op de huid en ook langzaam weer af koelt en na het afkoelen in 1x van de huid afgenomen word alsof het gips is. Het mineraal masker is een korte zon vakantie voor de huid. Speciaal behandeling Methode Mosaique Modelante.

Dan heeft u het speciale schuim masker wat de huid zal omhullen als een Cocon en werkstoffen diep in de huid zal sluizen voor een optimaal resultaat. Speciaal behandeling Soin Cocon.

Het algen peel-off voor een heerlijke verkoeling in de warme maanden of kalmering en versterken van couperose/haarvaatjes in de huid. Speciaal behandeling Soin Thalasso.

De speciaal ontworpen bindweefsel massage in combinatie met het uniek liftend creme/gaas masker is een prachtige behandeling wat de contouren van de hals en het gelaat direct een mooie lift geeft. Speciaal behandeling Profilift.

Prijzen

Methode Mosaique Modelante

€120,00

Soin Cocon

€75,00

Soin Thalasso

€75,00

Profilift

€85,00

Cabine MG 90 min

€70,00

Cabine MG 60 min

€60,00

HydroPeptide

HydroPeptide is afkomstig uit Amerika en ontwikkeld door een arts. HydroPeptide werkt met 60 verschillende peptiden. Wat zijn peptiden? Peptiden zijn cel boodschappers. Ze zenden signalen uit voor specifieke doelen. Peptiden kunnen de collageen productie verhogen en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren. De producten werken op klinisch niveau. HydroPeptide heeft al vele nationale en internationale prijzen behaald! Op 10-03-2014 wordt het Anti-Wrinkle Serum bekroond tot beste innovatieve anti-ageing product. De peptiden verminderen fijne lijntjes, grove porien en roodheden. Tijdens de behandeling worden donkere kringen rondom de ogen en hyperpigmentaties (pigment) vermindert. Het hyaluronzuur in de producten zorgen voor een geweldige hydratatie boost. Al na één behandeling meteen zichtbaar resultaat.

HydroPeptide Cabine: reiniging, Peeling, Massage, Masker, afsluitende verzorging.

HydroPeptide de Luxe: reiniging, Peeling, Massage, Cold Laser, Masker, Serum, afsluitende verzorging

Prijzen

HydroPeptide cabine

€67,50

HydroPeptide de Luxe

€80,00

Fractional Needling

Unieke huidverbeteringsbehandeling op anti-agiening, acne, acne littekens. Microscopische sponsdeeltjes die de werkzame stoffen van ampullen opnemen, in de huid gemasseerd worden en voor 36 uur de huid activeren en stimuleren.

fibroblastenworden zo aan het werk gezet om collageen en elastine aan te maken en zo het gelaat verstevigen, voller maken en de gelaatscontouren liften.

Prijzen

Fractionele Needling

€95,00

Kuur 3x €285,00

Kuur 6x €500,00

Acne behandeling

De schoonheidsspecialistes van BreSaa zijn gediplomeerd acne specialist, aangesloten bij ‘Vectis’ en in het bezit van de AGB code. De acne behandelingen worden via BreSaa door de zorgverzekering vergoed. Heeft uw kind, of heeft u zelf last van acne? Aarzel dan niet, maar neem contact op met BreSaa en vraag naar de mogelijkheden voor acne behandelingen.

Prijs

Acne: 
€60,00