— Voor gezond glanzend haar —

Stralend & Gezond haar met Keratine

Makkelijk handelbaar, gezond, glanzend en pluisvrij haar, dat is wat elke vrouw graag wil!

Met de exclusieve behandelingen in de kapsalon en speciaal ontwikkelde thuisverzorgingsproducten van het merk ‘Diora’ die werken onder de naam ‘Keratherapy’ is dit gewenste resultaat in enkele weken haalbaar.
Na slechts één behandeling in de kapsalon heeft u al voelbaar en zichtbaar resultaat.
Uw haren voelen zijdezacht aan en glanzen als nooit tevoren.
De keratine behandelingen van ‘Diora’ bevatten pure keratine en tropische plantenextracten, die de verzwakte haarvezels herstellen. Daarbij bevatten de producten van ‘Keratherapy’ o.a. collageen en aminozuren, die pluis bestrijden, beschadigd en droog haar verzorgen en hydrateren.
Door de verzorgings producten thuis te gebruiken behoud u niet alleen het zijdezachte gevoel en de prachtige glans, maar gaat u een na enkele weken merken dat uw haren extra gehydrateerd worden en dat pluizend haar uit blijft.

bresaa-keratine producten

Behandelingen in de kapsalon

Pure Renewal

De uitgebreide in-salon ‘Pure Renewal‘ behandeling duurt circa 3 uur en geeft 4 maanden resultaat. Deze behandeling kost €216,00.

Deep Conditioning Masque

De mini in-salon ‘Deep Conditioning Masque‘ behandeling duurt 30 minuten en geeft voor één week resultaat. Dit speciale keratine haarmasker voedt en herstelt het haar in 20 minuten onder een warmtebron. Door het masker met warmte te combineren, werken de werkstoffen tot dieper in het haar door. Deze behandeling kost €35,00. 

Daily Smoothing Cream

De ‘Daily Smoothing Cream‘ wordt geactiveerd tijdens het föhnen met een resultaat dat u blijft voelen tot de volgende wasbeurt.