— Mooi met permanente make-up & wimperextensions of Lash Lift—

Permanente make-up

Heeft u van nature geen volle wenkbrauwen, mist u hier en daar een stukje wenkbrauw of heeft u helemaal geen wenkbrauwen? Bent u ‘s morgens lang bezig om de wenkbrauwen te tekenen of heeft u geen vaste hand om een strakke eyeliner te zetten dan is permanente make-up de ideale oplossing. Mooi gevormde wenkbrauwen en een perfect gezette eyeliner geven het gezicht een prachtige gelaatsuitdrukking en laten het gelaat spreken. Met de speciale pigmenteerpen en speciaal geselecteerde pigmenten zetten onze gediplomeerde pigmenteuses de perfecte permanente make-up. De pigmenten worden aangepast aan uw huidskleur en uw wensen. BreSaa werkt volgens de hygiene code en is GGD gekeurd.

Prijzen

Eyeliner
Onder het oog  €150,00
Boven het oog  €190,00
Onder & boven het oog  €295,00

Advanced eyeliner €325,00

Wenkbrauwen
Ingeschaduwd €295,00
Hairstroke 3D Thechniek  €335,00

Lipliner
Lipliner €295,00

Full Lips €350,00

De boven genoemde prijzen zijn voor 2 behandelingen, de eerste en de nabehandeling die plaats zal vinden na 6 weken.

Bijwerken van permanente make-up

Bijwerken na 1 jaar €75,00 (1 behandeling)

Elke extra behandeling kost €35,00

Wimperextensions Misencil

Wilt u uw oogopslag helemaal compleet maken dan kan u bij BreSaa terecht voor ‘one by one’ wimperextensions van het Franse TOP merk Misencil. De extensionwimpertjes worden per wimperhaartje bevestigd. Hierdoor krijgt u een natuurlijke oogopslag en heeft u gemiddeld 3 tot 4 weken prachtig volle wimpers. Doordat de extensionwimpertjes van Misencil zijdezacht zijn en licht van gewicht zullen de eigen wimpers niet te lijden hebben en zullen er geen beschadigingen optreden.

Misencil heeft naast prachtige extensions ook fijne verzorgingsproducten ontwikkeld om de wimperextensions zo schoon en mooi mogelijk te houden, de eigen wimpers te verzorgen en te verstevigen.

Mascara is vanaf vandaag verleden tijd, met de extensions van Misencil, maar wenst u toch nog even een extra aanzet dan heeft Misencil hiervoor 2 speciale mascara’s in het assortiment opgenomen. De mascara’s bevatten geen olie en lossen hierdoor de lijm waar de extensions mee bevestigd zijn niet op.

Prijzen

Wimperextensions eerste set
€90,00

Re-fill na
twee/twee en halve week: €35,00
drie/drie en halve week:  €45,00
vier weken:  €55,00

Vanaf 4 weken plus betaald u weer de kostprijs van een nieuwe set wimperextensions

Lash Lift Elleebana

Heeft u van nature mooie lange wimpers en wilt u dat deze mooi omhoog gelift worden zonder veel mascara te gebruiken? Dan kan u bij BreSaa terecht voor de hit van het jaar de Lash Lift!

De specialistes werken met de beste Lift producten van het Australische merk Elleebana. Na bepaling van de juiste rod, worden de haartjes hier mooi op bevestigd met een lijm op waterbasis, met de eerste speciaal ontwikkelde vloeistof krult de specialiste de wimpers en met de tweede vloeistof verzorgt en beschermd de specialiste de wimperhaartjes.

Na het Liften kan u kiezen om de wimperhaartjes te verven. Door de wimperhaartjes te verven, maakt de specialiste de wimpers mooi donker incl. de uiteinden van de wimperhaartjes waardoor deze optisch langer lijken.

Verven van wimpers en wenkbrauwen

Heeft u heel lichte wimpers of wenkbrauwen dan is er de mogelijkheid om deze te verven. De verf blijft gemiddeld voor 3 á 4 weken zichtbaar.

Verven van wimpers of wenkbrauwen als losse behandeling: €15,00

Verven van wimpers en wenkbrauwen als losse behandeling: €19,50

Verven van wimpers of wenkbrauwen in combinatie met een gelaatsverzorging: €8,50

Verven van wimpers en wenkbrauwen in combinatie met een gelaatsbehandeling €12,50

Prijzen

Lash Lift excl. verven €45,00

Lash Lift incl verven €55,00