— Heerlijk ontspannen met onze Massages —

Ontspanningsmassage

Onze drukke agenda levert voor veel mensen ongemerkt veel stress op. Wat ontspanning op zijn tijd is daarom aanbevolen.
Wilt u even tijd voor u zelf en wegdromen tijdens een heerlijke massage? BreSaa heeft de keuze uit deel of volledige ontspannings lichaamsmassage. De ontspanningsmassage kan ook als duo behandeling geboekt worden.

Hotstone Massage.

Speciaal op aanvraag is sinds kort de mogelijkheid om gemasseerd te worden met maanstenen en warme olie. Door de warmte die de maanstenen vasthouden is deze massage zeer geschikt voor iedereen die last heeft van pijnlijke spieren.

Prijzen

Rug/Nek/Schoudermassage:

Rug/nek/schouder: 30 minuten €27,50

Rug/nek/schouder: 45 minuten €40,00

Lichaamsmassage:

Lichaamsmassage: 60 minuten €55,00

Lichaamsmassage: 90 minuten €75,00

Massage ritten kaart:

Massagekaart 5 behandelingen rug/nek/schouder 25 min €100,00

 

Hotstone Massage

Rug/nek/schouder 60 minuten €60,00

 

 

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. De bindweefselmassage is geschikt voor rimpel- en littekenbehandeling. De behandeling wordt uitgevoerd op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormende fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. De behandeling kan gecombineerd worden met pincement massage, dit zijn zeer fijne, knedende bewegingen. Pincementsmassage verbeterd de conditie van de huid. Uw huid wordt gladder, steviger en rimpels minder diep.

Prijs

bindweefsel gelaatsmassage:

€45,00

Shiatsu

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam. Daarnaast geeft shiatsu de warmte van een zorgzame aanraking. Een belangrijk aspect nu de medische zorg zo hitech en gespecialiseerd geworden is. Het hectische dagelijkse leven is een bron van stress, waar uiteindelijk lichaam en geest hun tol voor betalen.

Prijs

€45,00

1 uur