— Pedicure, Manicure, Nagels lakken & Gellak —

Pedicure

Heeft u last van verdikte (schimmel) of ingegroeide nagels, eelt, eeltpitjes of kloven aarzel dan niet langer en vraag aan de pedicure bij BreSaa om hulp. Onze pedicure is tevens in het bezit van het medisch pedicure diploma. En mag daarbij klanten met diabetisch en reuma behandelen. De medisch pedicure kan u helpen bij: wrat behandeling, schimmelnagels verwijderen, nieuwe nagels maken, nagelbeugeltjes plaatsen en silicone tussenstukjes maken.
Voor klanten die niet naar de salon toe kunnen komen is tevens ambulante pedicure mogelijk.

Prijzen

in de salon
€27,50

€34,50 incl. nagels lakken met nagellak van PUPA

flesje nagellak krijgt u mee naar huis

ambulant
€32,50

Manicure

Mooi uitziende handen is een must, maar door het dagelijkse werk is het moeilijk om onze handen de aandacht te geven die ze verdienen. Tijdens de manicure behandeling verzorgt de schoonheidsspecialiste niet alleen de nagels maar ook de handen zelf. De nagels worden naar uw wensen in model gevijld en de nagelriemen verzorgt. De handen worden met een speciale handscrub gescrubt. Hierna krijgt u een parafine badje met etherische oliën. De parafine is warm en sluit de huid volledig af. De etherische oliën in de parafine zorgen in combinatie met de warmte ervoor dat de huid gevoed word, u heeft na het parafine badje nog enkele dagen een zijdezachte huid.

BreSaa-behandeling-manicure

Prijs

manicure
v.a. €32,50

Nagellak en gellak

Om de pedicure en manicure behandeling volledig af te maken is het mogelijk om de nagels van voeten en handen te laten lakken. U kunt hierbij kiezen uit nagellak van het merk ‘PUPA’ of gel nagellak van het merk ‘ORLY’ of ‘DIDIER LAB’. De voordelen van de gellak van ‘ORLY’ en ‘DIDIER LAB’ zijn dat deze voor drie weken perfect blijft zitten, zelfs op de nagels van de handen. De gellak verstevigt de nagel en wordt heel dun op de nagel aangebracht, u krijgt dus geen dikke nagels.

Prijs

nagels lakken met PUPA nagellak
Kleur  €7,50
French manicure  €9,95
Fantasie  €8,50

gellak Orly of DIDIER LAB
1ste set  €37,50
Refill na 2/3 weken  €29,95

Verwijderen gellak en nagels lakken of topgel
€19,95