Make-up advies & bruidsmake-up

Categorie
Visagie
Over dit project

Er perfect en stralend uitzien op jouw touwdag dat is waar wij naar streven!

De bruidsmake-up moet perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid, de jurk, en het belangrijkste het moet de volledige dag goed blijven zitten. De bruidsmake-up is de afwerking van een mooie bruid.

Tijdens de afspraak voor de proefmake-up bespreek je jouw wensen met de schoonheidsspecialiste. Breng gerust een stukje stof, foto bloemen of plaatje mee wat jij mooi vind.

De afspraak voor de buidsmake-up plannen wij een paar weken voor de officiële dag zodat we altijd nog aanpassingen kunnen toepassen. Zoals de foundation.

Wil je lekker relaxt jou trouwdag laten beginnen kies er dan voor om de schoonheidsspecialiste aan huis te laten komen.
Extra makkelijk is het om voor de moeder, schoonmoeder, zusjes en schoonzusjes om op deze morgen op hetzelfde adres aanwezig te zijn zodat ook zij stralen en er perfect uitzien op jou trouwdag.

Pupa:

Bij BreSaa werken de specialistes met het Italiaanse top merk PUPA. Pupa heeft primers die ervoor zorgen dat de make-up de gehele dag perfect blijft zitten.

Het assortiment bestaat uit verschillende concealers, foundation, poeder, rouge, oogpotloodjes, oogschaduw, mascara, wenkbrauwpotloodjes, lipstift en lipgloss.

Elke twee maanden verschijnt er een exclusieve Look, aangepast aan de trends en kleuren van dat seizoen.

BreSaa organiseert met regelmaat een PUPA adviesdag.
U krijgt in 30 minuten tijd een persoonlijk advies en u wordt meteen mooi opgemaakt.