Microdermabrasie & Microskinpolish

Categorie
Speciale gezichtsverzorging
Over dit project

Zetten de specialisten van BreSaa is om rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, doffe of een verslapte huid een goede boost te geven en zichtbaar te verbeteren.

De MicroSkinPolish behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. Microdermabrasie zal uit de eerste stap van de microskinpolich bestaan en afgesloten worden met een vochtmasker.

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen.

Stap 1
microdermabrasie:
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Stap 2
Low Level Laser met hyaluronzuur:
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Stap 3
Polishing:
Polijsten van de huid met een krachtig serum.
Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

Huid na de behandeling:
Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben, waarbij de fibroblasten aangezet worden om collageen aan te maken.

De mooiste resultaat behalen we met 5 tot 8 behandelingen die we herhalen om de week. Het resultaat: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling om de 6 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar.