Bregje Willems

Bregje studeerde in 2004 af aan het Sint Ludgardis instituut te Mol als haarstyliste en grimeur en start haar kapsalon ‘Sublime hairstyliste’ aan de Kerkakkerstraat te Dommelen.
In 2008 volgt Bregje een intensieve opleiding bij ‘Schwarzkopf Professional’ en behaalt daar haar master diploma voor kleurtechnieken. In 2012 volgt Bregje de opleiding Dermatologie voor kappers bij ‘U Consultancy’.

Aan het einde van de opleiding voor haarstyliste krijgt Bregje tijdens een workshop van L’oreal Professionele een briefje en envelop met de vraag of ze haar toekomstdroom hierin wilde opschrijven. De envelop mocht ik dan na tien jaar weer openen om te kijken hoever ik was gekomen met mijn droom. Nu tien jaar later is mijn droom alleen maar groter en echte werkelijkheid geworden. De passie voor het kappersvak wordt nog steeds iedere dag geprikkeld door de enthousiaste klanten die mijn kapsalon bezoeken.

Bregje vind het kappersvak het mooiste beroep wat er bestaat, of ze nu dames, heren of kinderen aan het behandelen is, iedere keer opnieuw kan ze haar passie op een andere manier gebruiken. De enorme keuze aan behandelingen, producten, vakopleidingen, nieuwe trends en de omgang met mensen zorgen ervoor dat de interesse steeds blijft groeien en de droom alleen maar langer blijft duren.

BreSaa-team-bregje-02

Saartje Hoeks Willems

Saartje studeerde in het jaar 2000 af aan het ROC-College als schoonheidsspecialiste, pedicure en behaalt het diploma voor parfumerie. In december 2000 opent ze haar eerste schoonheidssalon onder de naam ‘Esthéticienne Saartje’ en volgt aan het Thomas-College in Eindhoven de éénjarige praktijk-plus opleiding. Na zeven jaar verhuist Saartje met haar salon naar de Haarsnijderwei waar de garage bij het woonhuis wordt omgebouwd tot een mooie salon met drie behandelkamers.

Saartje wilde haar kennis vergroten en behaalde de diploma’s Dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij ‘U Consultancy’. Bij ‘IMKO’ te Breda de specialisatie voor acne en in Weert bij ‘Nouveau Contour’ het diploma voor allround permanente make-up. Al snel groeit het aantal klanten en daarmee ook het team, waardoor het onmogelijk is om nog langer in de salon aan huis te werken.

Mijn passie voor het vak zit er al van kleins af aan in, het is het totaalplaatje wat het werk voor mij leuk maakt. Ik hou van uitdagingen. Een nieuw product of apparatuur aanschaffen, trainingen en scholingen volgen zodat ik steeds meer resultaat in de huidverbetering kan behalen. Het omgaan en verzorgen van mensen. Dat is waar ik naast mijn gezin voor leef. Na jaren hard werken is BreSaa een droom die uitgekomen is.

BreSaa-team-saartje-02

Sonja Pennings,

Lynn Corstjens,

Lynn is 19 jaar en in de zomer van 2018 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste niveau 3, Lynn is aanwezig op vrijdag en soms op zaterdag. Lynn is leergierig en startte het nieuwe schooljaar aan niveau 4, waar ze de specialisaties voor o.a. acne zal leren. Lynn haar focus is huid verbetering, en hoopt dan ook dat ze na het behalen van haar niveau 4 uitgeloot zal worden voor de opleiding van huidtherapeute.  De specialisatie van Lynn is op dit moment de Lash Lift zetten en het maken van huidanalyses. Het is een must om haar met de klanten in de weer te zien.

Rianne van Daal,

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.